Inflight ereader wint beste idee voor de toekomst

0

Maarten Poot heeft met zijn idee voor een ereader aan boord van vliegtuigen het beste idee voor de toekomst van luchttransport gewonnen. Poot heeft de Creative Challenge gewonnen die is ingesteld door KLM, Amsterdam Schiphol Airport en Hyves.

Poots idee was om tijdens de vlucht een ereader beschikbaar te stellen aan mensen zodat ze kranten, ebooks en tijdschriften in hun eigen taal kunnen lezen. De jury vond dat dit innovatieve idee de ambitie laat zien om een vlucht draaglijker te maken voor passagiers en ook de hoeveelheid papier aan boord te verminderen. De haalbaarheid van het idee wordt de komende tijd getest.

De tweede prijs ging naar Unal Sezisli voor online tax-free winkelen en de derde prijs werd gewonnen door Patrick van den Born voor het idee om wind turbines onder de landingsbanen te plaatsen. Zij winnen respectievelijk een reis rond de wereld en een reis naar een bestemming naar keuze, beide tickets zijn Economy Class Comfort Zone. Maarten Poot heeft twee World Business Class tickets gewonnen voor een reis rond de wereld.

(Via: Tradingmarkets.com.)

Vorig artikelFictionwise start Kindle ebookwinkel
Volgend artikelNook update firmware naar versie 1.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in