Nook update firmware naar versie 1.1

0

Barnes & Noble is vandaag begonnen de eerste firmware versie voor de nook ereader OTA (over the air) te versturen. Deze firmware versie draagt het nummer 1.1.0. Deze upgrade moet de snelheid van het apparaat verhogen.

Iedere review die we tot nu toe gelezen hebben, klaagt over de traagheid van de nook. De ereader reageert heel traag op taps op het touchscreen en slaat de pagina’s in het eInk scherm heel traag om, aldus die reviews. Dat zou nu verholpen moeten worden door de eerste update.

Verschillende nook-eigenaren hebben de update al ontvangen en geïnstalleerd. Op het forum zijn de mensen redelijk positief: ze missen nog wel wat andere features zoals springen naar een pagina, maar de pagina’s slaan nu wel verder om.

Barnes & Nobles Nook wordt geplaagd door vertragingen in de verzending en slechte reviews over de ereader. Aan de mensen die hun nook gereserveerd hebben om het apparaat onder de kerstboom te kunnen leggen en waarvan de ereader tot na de Kerst vertraagd is, geeft B&N nu een cadeaubon van $100 om de pijn een beetje te verzachten.

(Via: Teleread.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in