Free Record Shop begint met verkoop ebooks en ereaders

0

Mediawinkelketen Free Record Shop heeft vanaf nu ook ebooks en ereaders in het assortiment. De webshop is ontwikkeld door DistriRead en biedt onder meer een breed gamma aan ereaders, van basisreaders tot geavanceerde modellen met WiFi en touchscreen.

Behalve ereaders kunnen klanten van de Free Record Shop ook tablets in het assortiment terugvinden. Daarnaast verkoopt de Free Record Shop ‘zeer binnenkort’ ook Nederlandstalige ebooks in alle mogelijke categorieën, van de Millennium trilogie van Stieg Larsson tot poëzie, van educatieve uitgaven tot kinderboeken. Via geavanceerde zoekfilters vindt de consument een breed aanbod aan ebooks.

De ICARUS Reader Go (149,95 euro) en de ICARUS Reader Sense (229,95 euro) zijn in december en januari in een speciale bundel verkrijgbaar met 5 gratis bestsellers. Met een voucher kan de consument gratis de titels Cruise (Suzanne Vermeer), De Afghaan (Frederick Forsyth), De Samenzwering (David Baldacci), Mannen die vrouwen haten (Stieg Larsson) en Moeders & Co (Sophie King) downloaden.

De Free Record Shop verkocht tot nu toe al muziek en software via de downloadshop en breidt dat aanbod nu dus uit met ebooks. In de toekomst zullen er ook films bij de Free Record Shop te downloaden zijn.

Vorig artikelNu ook kranten en tijdschriften op Android-app Kindle
Volgend artikelEerste beelden van interface Notion Ink Adam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in