Kom in de wintersfeer met ebooks

0

Het is winter en de dagen worden korter, de nachten worden langer. Kerst en de vakantie komen al dichterbij: de ideale tijd om een ebook te lezen! Om alvast in de sfeer van de winter en de Kerst te komen heeft eReaders.nl een selectie gemaakt van ebooks in thema. Vrolijke Kerst-apps om in de kerststemming te komen, spannende winterverhalen en smakelijke recepten voor de Kerst.


A Charlie Brown Christmas

boek

De klassieke kerstfilm A Charlie Brown Christmas is opnieuw uitgebracht als een pop-up-boek voor de tablet. De interactieve app bevat materiaal uit de originele film en wordt voorgelezen door Peter Robbins die in de originele film de stem inspreekt van Charlie Brown.

“Dit is een must-have app voor de Kerst.”

De Engelstalige app is verkrijgbaar via de App Store en de Android-markt voor zowel smartphone als tablet.


De Cock en het lijk in de kerstnacht – Appie Baantjer

boek

Op Kerstnacht ziet een surveillerende agent een lijk in de Herengracht drijven. In de tas van de vermoorde vrouw worden aanwijzingen gevonden naar twee mannen. Haar verloofde kan de moord niet hebben gepleegd en wie is die tweede man? De Cock wil de zaak zo snel mogelijk oplossen zodat hij nog iets heeft aan zijn vrije Kerstdagen.

Bestel De Cock en het lijk in de kerstnacht bij Bol.com


Nova Zembla – Dick van den Heuvel

boek

Op het moment is de 3D-film Nova Zembla van Reinout Oerlemans een groot succes in de bioscopen. Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz. Op de zware reis heeft de bemanning te kampen met stormen, sneeuw en ijs. Op het barre eiland Nova Zembla zijn de omstandigheden embarmelijk: de levensgevaarlijke ‘witte beren’, de snijdende vrieskou, het gebrek aan vers voedsel… maar vooral: de anderen.


Bestel Nova Zembla bij eReaders.nl

De Sneeuwman – Jo Nesbo

boek

Het is november in Oslo en de eerste sneeuw is gevallen wanneer Birte Becker de sneeuwpop bewondert die haar zoon en man in de tuin hebben gemaakt. Maar deze sneeuwpop is geen gewone sneeuwpop deze kijkt terug als je naar hem kijkt. Inspecteur Harry Hole ontvangt een anonieme brief, ondertekend door ‘De sneeuwman’. De brief brengt verschillende verdwijningszaken met elkaar in verband waarbij getrouwde vrouwen vermist raakten op de dag dat de eerste sneeuw viel.

“In ieder geval heeft de Noor Jo Nesbø met De Sneeuwman een ongelooflijk spannende thriller afgeleverd.”

Bestel De Sneeuwman bij Bol.com


Wintersmid – Terry Pratchett

boek

Leerlingheks Tiffanie moet erbij zijn als de winter wordt ingehaald. Tijdens het ritueel moet zij stil blijven staan maar ze kan haar voeten niet stil houden. De Wintersmid wordt verliefd op het dansende meisje wat grote gevolgen heeft want de Wintersmid wil niet meer terug waardoor het winter blijft.

“Wintersmid is een ander betoverend boek in de Tiffany Aching-serie en een perfect boek voor wanneer de wereld is bedekt onder de sneeuw, zoals de wereld van Tiffany ook is.”


Bestel Wintersmid bij eReaders.nl

Dodelijke hobby – M.P.O. Books

boek

Dodelijke hobby is het zesde deel uit de serie over district Heuvelrug. André Lourier verblijft tijdens de Kerst in de villa van zijn nicht. Door zijn schuld wordt er ingebroken echter de recherche heeft het druk met een onderzoek naar een drievoudige moord. Daarom bedenkt hij een andere oplossing waarmee hij zichzelf in groot gevaar brengt.

“Spanning, mysterie, humor en een vleugje romantiek verpakt in kerstsfeer!”

Download het ebook tijdelijk gratis.


Zwarte Piste – Suzanne Vermeer

boek

Zwarte Piste is een winterthriller van Suzanne Vermeer over Saskia van Lieshout die vlucht voor haar agressieve ex-man Richard. Zij vertrekt naar Zwitserland om de baan van oppas en gastvrouw op zich te nemen voor een echtpaar dat vakantiehuisjes verhuurt. Zij merkt na een tijdje dat daar niet alles is wat het lijkt: het echtpaar deelt een groot verdriet dat voor een steeds grotere spanning zorgt.

“Zwarte Piste doet wat een thriller moet doen.”

Bestel Zwarte Piste bij Bol.com


Arthur Christmas Movie Storybook

boek

De app Arthur Christmas Movie Storybook is gebaseerd op de film Arthur Christmas die momenteel in de bioscoop te zien is. In het verhaal word vertelt hoe de Kerstman in één nacht alle cadeaus kan bezorgen. De app bevat verschillende spelletjes en materiaal uit de film zoals afbeeldingen en stemmen uit de film.

Arthur Christmas is een interactief prentenboek-app die eindelijk de ongelofelijke nog nooit eerder gegeven antwoord onthult op de vraag die ieder kind zich afvraagt: hoe brengt de Kerstman alle cadeaus in nacht?”

De Engelstalige app is verkrijgbaar via de App Store.


Wintercrime

boek

Wintercrime bevat veertien spannende verhalen van onder andere Judith Visser, Tineke Beishuizen, Xenia Kasper, Carla de Jong en Corine Hartman. Een vrouw wordt vastgebonden wakker in een pikdonkere kelder; hoe komt ze hier levend uit? Een jonge man doet er alles aan om zijn grootste fout geheim te houden, maar de waarheid blijft hem achtervolgen… Een bekende kookboekenschrijfster wil van haar ex-man af en besluit haar kookvaardigheden op een wel heel originele wijze in te zetten.

Bestel Wintercrime bij Bol.com


Menu maison: deel 1 – herfst/winter- Livia Claessen

boek

Dit kookboek bevat 150 recepten voor de herfst- en wintermaanden met foto’s. Tal van inspirerende en eenvoudige recepten voor voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Terrine van zalm met groenten, Mechelse koekoek met saus van foie gras van eend, Parmentier van ossenstaart, Charlotte van chocolade met frambozen.

Bestel Menu maison: deel 1 – herfst/winter bij Bol.com


Vorig artikelGepirate schrijfster Lucía Etxebarria stopt met schrijven
Volgend artikelOverheid Groot-Brittannië houdt vast aan hoog BTW-tarief ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in