eLinea gaat offline maar komt terug met vernieuwde versie

0

Sinds de lancering van eLinea in februari 2011 hebben we het platform verbeterd en het aanbod uitgebreid. We zijn echter tot de conclusie gekomen dat we eLinea nog beter kunnen laten aansluiten op de voorkeuren van de lezer.

Waarom hebben we besloten eLinea offline te zetten?
Het huidige eLinea is niet laagdrempelig en krachtig genoeg om een snelle groei van gebruikers te kunnen realiseren. Met de vernieuwde versie verwachten we wel snel te kunnen groeien, want deze versie is laagdrempeliger, aantrekkelijker voor lezers en de marketingmogelijkheden zijn sterker. Door nu te stoppen kunnen we ons volledig richten op de ontwikkeling en lancering van een vernieuwd eLinea dat echt veel aantrekkelijker is voor de lezers.

We hebben nu driekwart jaar ervaring met eLinea en daar ontzettend veel uit geleerd over de wensen van lezers, het leesgedrag, usability en de drempel om te betalen voor digitale content. Al deze leermomenten kunnen we nu stoppen in een baanbrekend en vernieuwd eLinea.

Iedereen die een abonnement heeft op het huidige eLinea hoeft zelf niks te doen: alle abonnementen worden per 1 januari 2012 automatisch stopgezet. Alle accounts blijven bewaard, voor de nieuwe versie hoeft geen nieuw account aangemaakt te worden. Uiteraard brengen wij iedereen op de hoogte zodra je weer kunt lezen op eLinea.

Wat is er zo aantrekkelijk aan het nieuwe eLinea?
Dat gaan we nu nog niet verklappen, maar we geven wel vast een tipje van de sluier: iedereen krijgt straks direct toegang tot de artikelen van àlle deelnemende uitgevers. Je kunt de beste artikelen voor jou persoonlijk aangereikt krijgen, maar je kunt ook naar hartenlust bladeren door de artikelen van de diverse uitgevers, zonder dat je een abonnement hebt op de artikelen van die uitgevers.

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Hopelijk mogen we iedereen die nu al gebruik maakt van eLinea medio 2012 weer verwelkomen als lezer en iedereen die eLinea nog niet gebruikt, kennis laten maken met een baanbrekend en vernieuwend platform voor digitaal lezen! Via ons Twitteraccount @eLineanl kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, voor vragen kun je ook contact met ons opnemen via info@eLinea.nl.

Vorig artikelBarnes & Noble en Amazon gaan stripboekconcurrentie aan
Volgend artikelGepirate schrijfster Lucía Etxebarria stopt met schrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in