eReaders.nl introduceert Beste keus en Beste koop

217
0
DELEN

Omdat het aanbod ereaders blijft groeien, introduceert eReaders.nl vandaag de ‘Beste keus’ en ‘Beste koop’. We geven met de ‘Beste keus’ en ‘Beste koop’ een indicatie van onze mening over de nu beschikbare ereaders, onderverdeeld in de twee categorieën ‘eenvoudige ereaders’ en ‘multifunctionele ereaders’.

De ereaders die de aanduiding ‘Beste keus’ en ‘Beste koop’ hebben zijn te herkennen aan de bijbehorende logo’s, een overzicht vind je op deze pagina. Om te bepalen welke ereaders als beste keus en beste koop uit de bus komen, letten we op de elementen leescomfort, schermgrootte, portabiliteit, vormgeving, connectiviteit, batterijduur, veelzijdigheid, gebruiksgemak en betaalbaarheid. Voor wat betreft de aanduiding ‘Beste koop’ speelt de betaalbaarheid een extra belangrijke rol.

Op dit moment is de beste keus voor eenvoudige ereaders (ereaders zonder functies als touchscreen of draadloze verbinding) de Bebook One. Deze 6-inch ereader heeft een eenvoudige bediening en kan veel verschillende bestandsformaten aan. De beste koop voor eenvoudige ereaders is de Sony PRS-300. Dit is momenteel een van de goedkoopste ereaders in Nederland, hij heeft een eenvoudige bediening en is met het scherm van 5-inch bijzonder handzaam.

In de categorie multifunctionele ereaders is de beste keus de iRex DR800S. Deze heeft een groot touchscreen en is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik geschikt. De beste koop voor wat betreft de multifunctionele ereaders is de Pocketbook 302. De onlangs geïntroduceerde Pocketbook blinkt uit in het aantal mogelijkheden en hij is voor een groot deel naar eigen smaak aan te passen. Door de concurrerende prijs en de uitgebreide specificaties biedt hij veel waar voor zijn geld.

Bij de komst van nieuwe ereaders en eventuele prijsverlagingen zullen de ‘Beste keus’ en ‘Beste koop’ indien nodig aangepast worden. Binnenkort zullen we ook voor de categorieën ‘tablets’ en ‘smartphones’ onze beste keus en beste koop aangeven.

We hopen dat onze mening over de nu beschikbare ereaders in Nederland lezers kan helpen bij het bepalen van hun keuze voor een ereader.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER