Flipboard krijgt Nederlandse bronnen en Android-app

0

Vanaf vandaag is de populaire app Flipboard beschikbaar in een Nederlandse versie en met Nederlandse content. Eveneens is de Android-versie van de app vanaf nu te verkrijgen in de Google Play Store.

Flipboard is een persoonlijk digitaal magazine dat artikelen aanbiedt op basis van vooraf ingestelde bronnen en wat je contacten op sociale netwerken delen. Deze artikelen lees je in een intuïtieve en leesvriendelijke vormgeving. Op de iPhone en iPad staat het al geruime tijd in de top van meest gedownloade applicaties. Nu is de app eindelijk ook beschikbaar voor Android-gebruikers.

Daarnaast is Flipboard vanaf nu in het Nederlands en met Nederlandse content. De appmakers lichten onder meer feeds van iCulture, MarketingFacts, Parool, Vogue en NRC uit. Behalve de Nederlandse versie is de app ook uitgebreid met onder andere een Duitse en Italiaanse versie.

De Android-app is nog niet geoptimaliseerd voor grotere tabletschermen. Flipboard heeft laten weten dat dit ook niet hoog op de lijst staat voor het bedrijf, vooral vanwege de fragmentatie van het Android-platform.

(Via: GigaOm)

Vorig artikelSony brengt ebookwinkel naar apparaten van concurrenten
Volgend artikelMeeste Amerikanen weten niet dat hun bibliotheek ebooks uitleent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in