Studenten boos vanwege verplichte iPad

0

In China is oproer ontstaan door een professor die zijn studenten verplichtte een iPad te kopen voor zijn vak. Al het materiaal van het vak wordt alleen aangeboden in iPad-formaat.

Professor Henry Liang die les geeft aan de Shanghai Maritime University droeg zijn studenten op om een iPad te kopen, aldus de Chinese krant People’s Daily. Henry Liang stelt hoge eisen aan zijn studenten en een van die eisen is het hebben van een iPad. Hij stelde: “De iPad staat voor de nieuwste trends en voor superioriteit; dat geldt ook voor mijn uitgekozen studenten”. Zijn mening is dat als een student niet in staat is om het bedrag van de iPad te verdienen in de zomervakantie, de student niet geschikt is om zijn financiële vak te volgen.

De eisen van Liang hebben tot een hevige discussie geleid op de Chinese Twitter- variant Weibo. Ook in Nieuw-Zeeland is er over een soortgelijke kwestie ophef ontstaan. Een school in Auckland wil overschakelen naar iPads. De ouders van de scholieren zijn boos omdat ze geen iPad kunnen betalen.

(Via: iPadclub)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in