Online studieboekenplatform CourseSmart implementeert HTML5-technologie

0

CourseSmart – een bedrijf dat naar eigen zeggen 90 procent van alle Amerikaanse collegeboeken in digitaal formaat aanbiedt – heeft gisteren de bètaversie van een nieuwe HTML5-app geïntroduceerd.

Met behulp van deze webapplicatie kunnen Amerikaanse studenten de digitale studieboeken die ze via CourseSmart.com aankopen of lenen ook offline gaan raadplegen, op eender welk mobiel apparaat dat over een browser beschikt. Notities nemen, markeringen aanbrengen, printen, kopiëren en plakken, gegevens met elkaar delen en gebruik maken van de zoekfunctie kan voortaan dus ook zonder een internetconnectie. Studenten die reeds een digitaal collegeboek van CourseSmart in hun bezit hebben, krijgen nu automatisch en onmiddellijk toegang tot de nieuwe mogelijkheden.

‘Door gebruikers te ontdoen van de noodzaak om te kiezen tussen online of offline gebruik, zetten we een significante stap voorwaarts in onze doelstelling om studenten en faculteiten overal en via alle denkbare toestellen toegang te verlenen tot ons digitaal cursusmateriaal’, vertelt Sean Devine, de CEO van CourseSmart.

(Via: eBookNewser)

Vorig artikelVerkoop van ebooks 160% gestegen in Amerika
Volgend artikelNew York Times behaalt online succes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in