Icarus komt met nieuwe ereader

0

Icarus heeft vandaag een nieuwe ereader op de markt gebracht. Het nieuwste apparaat van het Nederlandse bedrijf is de Icarus Pocket, een 6-inch ereader met Pearl eInkscherm. De Pocket heeft als introductieprijs een bedrag van 89,95 euro.

De Icarus Pocket onderscheidt zich onder meer door de ondersteuning voor een groot aantal bestandsformaten, waaronder ePub, Mobi, DOC en FB2. Het heeft een ingebouwde schijfruimte van 4Gb, met de mogelijkheid om dat uit te breiden door middel van een SD-kaart. Op de ereader kun je ook geluidsbestanden afspelen, in onder meer MP3-formaat.

Aan beide zijdes van het apparaat, dat 214 gram weegt, zitten bladerknoppen, zodat het zowel met de linkerhand als rechterhand goed te bedienen is. De ereader heeft geen aanraakscherm, en eveneens niet de beschikking over wifi-verbinding.

Verder geeft de ereader je de mogelijkheid het lettertype aan te passen, uit vooraf ingestelde fonts of door je eigen font te installeren. De lettergrootte is in 20 stappen in te stellen en ook valt de marge en regelafstand naar eigen wens aan te passen.

Tijdelijk is de Pocket te koop voor 89,95 euro, de normale prijs is 99,95.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in