Harry Potter-ebooks eindelijk in Nederland beschikbaar

0

Goed nieuws voor Harry Potter fans! Door een samenwerking met Pottermore zijn de zeven boeken van de wereldberoemde Harry Potterserie nu via eReaders.nl als ebook beschikbaar. De Nederlandstalige ebooks worden verkocht in de speciale shop die schrijfster J.K. Rowling op de website Pottermore.com in het leven heeft geroepen. Tevens vind je daar nog drie andere boeken in Harry Potter-stijl, waarvan een deel van de opbrengst naar goede doelen gaat.

Pottermore biedt sinds ruim een jaar de Engelstalige ebookversies van de boekenserie aan. Het was daarmee voor het eerst dat de boeken van Harry Potter in digitale vorm op de markt verschenen. Al snel volgden versies in andere talen, en nu is Nederland ook aan de beurt. Naast de Nederlandstalige ebookversies biedt Pottermore de boeken ook als Nederlandstalig luisterboek aan.

De digitale boeken zijn voor € 7,99 en € 9,99 (laatste vier delen) per stuk te downloaden en zijn voorzien van een watermerk, waardoor ze behalve op tablets en smartphones, ook op elke ereader te lezen zijn die ePub ondersteunt. De luisterboeken kun je vanzelfsprekend beluisteren op een smartphone, mp3-speler en iPod. Ook is het mogelijk een bundel aan te schaffen met alle zeven delen, voor de voordelige prijs van € 57,54. De drie extra boeken in Harry Potter-stijl zijn te downloaden voor € 3,49 en € 4,99. Als je een account aanmaakt in de Pottermore Shop, kun je elk ebook na aankoop tot acht keer downloaden.

In het voorjaar van 2012 lanceerde de Britse schrijfster de online wereld Pottermore. Bezoekers van deze site kunnen hier op verschillende manieren zelf de Harry Potter-serie beleven en de verhaallijn volgen. Ook vind je op Pottermore regelmatig nieuwe, exclusieve content van J.K. Rowling. Binnenkort kun je de wereld van Harry Potter beleven op de Playstation, mogelijk gemaakt door een samenwerking met Sony.

eReaders.nl werd door Pottermore gevraagd om de Nederlandse digitale boeken van Harry Potter te promoten. Als affiliate van Pottermore deelt eReaders.nl mee in de opbrengst van de verkoop van deze boeken.

Klik hier om naar de ebooks van Harry Potter te gaan

Vorig artikelPvdA stelt Kamervragen over mogelijk doorgeven klantgegevens aan BREIN
Volgend artikelMorgan Stanley-analist voorziet 26% groei in Kindle-verkopen voor 2013
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in