Applicatie voor nieuwe roman Arnon Grunberg

0

Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar heeft een applicatie laten maken voor Huid en Haar, de nieuwe roman van Arnon Grunberg, die op 28 oktober verschijnt. De applicatie is gratis beschikbaar in de App Store van Apple en kan bekeken worden op de iPhone, iPod touch en iPad.

In de applicatie kun je twee fragmenten uit Grunbergs nieuwe roman lezen. Verder biedt de app toegang tot de blog van de auteur en is er een overzicht te vinden van nieuws rondom Arnon Grunberg en zijn boeken. Ook vind je er fragmenten en samenvattingen van eerdere romans. Vanuit de app is het eveneens mogelijk de gedrukte versie van Huid en Haar te reserveren zodat je hem op de dag van verschijning op de deurmat hebt liggen.

In de roman Huid en Haar wordt de markt van de liefde gereguleerd door straf, ook waar geen schuld lijkt te zijn. Grunberg schreef een verhaal over verboden liefde, pervers plezier, overspel en machtsmisbruik, met de Amerikaanse en Nederlandse academische wereld en de stedelijke politiek van New York als decor.

Grunberg is niet de eerste Nederlandse auteur van wie een applicatie verschijnt. Eerder kwam bijvoorbeeld ook Heleen van Royen met de Vulpen-app waarin een bundeling columns van haar te lezen waren.

(Via: Nijgh & Van Ditmar.)

Vorig artikelTest Het Nieuwe Lezen met eLinea
Volgend artikelConcept: dualscreen eInk-reader
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in