Veel vraag naar nieuwe Kindle Voyage

0

De vorige week geïntroduceerde Kindle Voyage is in trek. Amazon heeft de leverdatum van de ereader voor nieuwe bestellingen naar achter verschoven en verkoopt tijdelijk maximaal twee exemplaren per klant.

De grote vraag naar de nieuwe ereader van Amazon is opmerkelijk, hij heeft namelijk een fors hoger prijskaartje. Het apparaat kost 199,- dollar (219,- dollar zonder advertenties), de Paperwhite kostte 119,- dollar bij introductie.

Voor die hogere prijs krijg je wel het nieuwste e-Inkscherm met een hoge resolutie van 300 ppi. Verder past de verlichting zich automatisch aan naar de omgeving waarin je leest en zitten er een nieuw soort knoppen aan de zijkanten van het scherm waarmee de bladzijde omgeslagen kan worden. Daarbij is de Voyage ook nog eens Amazons dunste ereader tot nu toe.

Voor internationale klanten is de nieuwe ereader van Amazon op dit moment nog niet te bestellen via Amazon.com. Wel is in enkele lokale webwinkels van Amazon de Voyage al te bestellen, zoals op Amazon.de en Amazon.co.uk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in