Ereaders ook de kersthit van 2009

0

Niet alleen met Sinterklaas stond de ereader hoog op de verlanglijstjes, ook onder de kerstboom liggen de ereaders hoog opgestapeld. Maar is er nog wel kaas te maken van de hoeveelheid eInk ereaders die het afgelopen jaar over ons uitgestort zijn?

De ereader heeft flink van zich laten horen in Nederland. En we zijn er nog lang niet, want veel ereaders worden pas volgend jaar uitgebracht, zoals de Plastic Logic Que en tablets zoals de nieuwe Notion Ink Smartpad met Pixel Qi scherm. En dan is het nog maar de vraag of deze ook naar Nederland komen of een internationale versie krijgen zoals de Kindle 2 afgelopen jaar heeft gedaan of zoals beloofd is voor de nook van Barnes & Noble.

Sommige mensen zijn van mening dat de eInk ereader slechts een tussenfase is en dat 2010 het jaar van de (Android) tablet ereaders wordt. “Just another slab of eInk” is een vaakgehoorde kreet.

Zijn er nog ereaders waar je zelf op zit te wachten? Of eentje die al uit is, maar die je heel graag in Nederland op de markt zou zien komen? Misschien wacht je liever de komende vloed van (Android) tablets af of heb je genoeg geduld om op de tablet van Apple te wachten? Kortom: wat is jouw toekomstvoorspelling voor 2010 en de ereader?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in