NLinBusiness-app: Flipboard voor zakelijke gebruikers

0

Voor iPad-bezitters die geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws uit eigen land is er sinds vandaag de gratis app NLinBusiness. Deze applicatie reikt nieuws uit 12 zakelijke nieuwsbronnen aan in een Flipboard-kleedje.

De NLinBusiness-app is een initiatief van vier Nederlandse uitgevers: Adformatie Groep, FreeMediagroup, MT MediaGroep en Springer Media. De iPad-app brengt zakelijk nieuws uit 12 Nederlandse bronnen, meer bepaald Management Team, Sprout, Sync, TechBusiness, OnzeEconomie, IEX, IEXProfs, FollowTheMoney, Adformatie, Tijdschrift voor Marketing, Skipr en HetNieuweWerkenBlog.nl. “Welke gebruiker zit te wachten op twaalf verschillende apps terwijl het ook in één kan?”, aldus Ewald Smits, hoofdredacteur van Management Team en Sprout en één van de drijvende krachten achter NLinBusiness.

In de applicatie kunnen de gebruikers bepalen welk nieuws ze precies willen lezen. De categorieën waaruit ze kunnen selecteren zijn marketing, technologie, management, ondernemen, beurs, economie, zorg en Het Nieuwe Werken. De content wordt aanschouwelijk gemaakt als een digitaal magazine à la Flipboard. Lezers kunnen hun favoriete artikelen bewaren, doorsturen naar vrienden of delen via Facebook, Twitter en LinkedIn.

De NLinBusiness-app is gratis te downloaden in de App Store.

(Via: NLinBusiness.nl)

Vorig artikelNieuwe interface maakt bladeren door ebooks makkelijker
Volgend artikelNBC News tuigt ebookdivisie op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in