Bol.com breidt assortiment uit

0

Sinds gisteren verkoopt online boekenwinkel bol.com naast Nederlandse en Engelse boeken ook Duitse, Franse, Turkse en Spaanse boeken. Daarmee komt het totale assortiment anderstalige boeken uit op rond de 2,7 miljoen. Ook digitale boeken maken deel uit van het vernieuwde assortiment buitenlandse boeken.

Voor Bol.com is de uitbreiding van het assortiment een logische stap. In Nederland wonen veel buitenlanders en ook lezen geboren Nederlanders relatief veel boeken in een andere taal. Daniel Ropers, algemeen directeur van Bol.com zegt daarover: “Wij willen onze klanten een zo breed mogelijke keuze bieden. Tot nu toe was het erg moeilijk voor liefhebbers om een boek in de door hen gewenste taal te krijgen. Voortaan kunnen zij bij bol.com terecht. We zullen het aanbod buitenlandse boeken blijven uitbreiden.”

Het aanbod nieuwe buitenlandse digitale boeken is nu vlak na de introductie nog vrij beperkt bij Bol.com. Zo is er nog amper Franse, Duitse, Turkse en Spaanse literatuur in ebookvorm te vinden, het gaat bij die talen vooral om educatief materiaal. Ook lijkt het bij de meeste buitenlandse ebooktitels vooralsnog te gaan om PDF-bestanden.

(Via: Perssupport.)

Vorig artikelVerandert de iPad het hoger onderwijs?
Volgend artikelEbooks, boys en valium
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in