Yindo breidt uit met ebooks van Meulenhoff Boekerij

0

Het online leesplatform Yindo heeft sinds vandaag ook ebooks van uitgeverij Meulenhoff Boekerij in het assortiment. Hiermee is Meulenhoff Boekerij de eerste algemene uitgeverij die haar ebooks via Yindo aanbiedt. Tot de nieuwe titels die vanaf nu via het platform te lezen zijn behoren onder meer boeken van Harlan Coben, Douglas Adams, J. R.R. Tolkien en Nicci Gerrard.

“Het feit dat een gerenommeerde uitgeverij als Meulenhoff Boekerij ervoor kiest om boeken via de cloud aan te bieden is een enorme opsteker voor Yindo en het boekenvak in zijn geheel”, aldus Bob van Duuren, directeur van Yindo. “Door uitgaven in de cloud aan te bieden kiest Meulenhoff Boekerij voor een op de toekomst gericht model, waarin uitgevers van nieuwe businessmodellen kunnen profiteren.”

Voor Meulenhoff Boekerij past de stap naar Yindo in het doel om op zoveel mogelijk platformen aanwezig te zijn. Sander Knol, algemeen directeur van Meulenhoff Boekerij: “Yindo is een unieke dienst in Nederland. Het interessante aan Yindo is dat ze een gepersonaliseerde omgeving bieden, waar de gekochte content door de consument zelf beheerd kan worden en bovendien te lezen is op tablets, laptops en desktopcomputers, gewoon in de browser.”

Op Yindo waren tot nu toe nog vooral non-fictie boeken te lezen. Het platform telt momenteel enkele honderden titels, waar geregeld nieuwe aan toegevoegd worden. Op Yindo kun je gedrukte boeken en ebooks kopen en lenen. De ebooks kun je in de ‘cloud’ lezen, waardoor je op verschillende apparaten toegang krijgt tot je eigen bibliotheek.

(Via Yindo.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in