Spaarprogramma voor ebooks van Libris/Blz

0

Als er een ding is waar Nederlanders goed in zijn, dan is het wel sparen. Of het nou gaat om bonnetjes plakken of airmiles verzamelen, en of het nu is voor gratis producten of korting op de aanschafprijs. Bij Libris/Blz. kun je nu met het kopen van ebooks voor korting sparen.

In het spaarprogramma van Libris/Blz. krijg je voor elke euro tien cent aan spaartegoed. Zo ontvang je bijvoorbeeld na aankoop van een ebook van 10 euro, 1 euro aan spaartegoed. Dit tegoed is vervolgens als een soort tegoedbon te gebruiken bij volgende aankopen in de webshop.

Libris/Blz. heeft een breed aanbod ebooks in verschillende categoriën, in ePub- en Mobipocket-formaat. Daarnaast biedt het bedrijf ook ereaders aan, zoals de readers van Bebook en de Pocketbook 302.

(Via: Libris.)

Vorig artikelNieuwe fabriek voor massaproductie Mirasol
Volgend artikelPositieve reviews voor nieuwe Kindle
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in