Kluwer digitaliseert boeken voor KPMG België

0

De accountants – en adviesorganisatie KPMG en de uitgeverij Kluwer hebben een overeenkomst gesloten om een selectie ebooks aan te bieden aan werknemers van KPMG. De Tax & Legal medewerkers in België krijgen digitale wetboeken, aangiftegidsen en praktijkboeken aangeboden die uitgegeven zijn door Kluwer.

De 850 KPMG-medewerkers in België krijgen bovendien een iPad 2 om de ebooks op te lezen. De geselecteerde titels die speciaal voor dit project gedigitaliseerd worden maken deel uit van de “basisbibliotheek voor elke specialist in Tax & Accounting”.

Kristian Vanderwaeren, Sales & Marketing Director bij Kluwer vertelt: “Het belang van mobiele dragers voor professionals neemt exponentieel toe. We merken ook een grotere vraag naar ebooks.” Vanderwaeren stelt dat KPMG voorop loopt op het gebied van toepassing van digitale media. Volgens hem is KPMG het eerste bedrijf in België dat op zo’n grote schaal mobiele dragers en ebooks gebruikt.

Kluwer staat bekend als de grootste online uitgeverij in Nederland. De uitgeverij biedt informatie aan via uiteenlopende digitale kanalen zoals communities, portals, online databanken, e-publishing, software, apps en e-studies. Onlangs heeft Kluwer bijvoorbeeld een portal ontwikkeld voor de ondersteuning van fiscale aangifte – en adviestrajecten. Kluwer Fiscaal + bevat online doorzoekbare informatie en wordt elke dag geactualiseerd.

(Via: Accountancynieuws )

Vorig artikelRapport: Helft minder papierverbruik binnen 15 jaar
Volgend artikelOpnieuw aanklacht tegen Apple en grote uitgevers om ebookprijzen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in