Kobo vernieuwt de sociale functies op Facebook

0

Kobo heeft op de Facebook’s Developer conferentie, f8 2011, bekendgemaakt dat ze hun sociaal lezen service gaan verbeteren. In de nabije toekomst gaat het bedrijf samenwerken met Facebook om Kobo Reading Life meer en beter te integreren met het sociale netwerk. De nieuwe service zal het voor lezers makkelijker maken om leeservaringen op Facebook te zetten en om met elkaar een gesprek te voeren tijdens het lezen.

“Kobo gaat spoedig een revolutionaire vooruitgang in sociaal lezen lanceren, en dit nieuws zal het karakter van hoe we lezen en wat we lezen veranderen.” vertelde Dan Leibu, van Kobo. “Onze zeer populaire Kobo Reading Life app was het eerste sociale platform dat interactie biedt voor ereading. Kobo heeft zich toegelegd om ‘state of the art’ te blijven op het gebied van sociaal lezen en zo onze missie te verwezenlijken om meer mensen te inspireren tot lezen door hen de mogelijkheid te bieden om gedachten, inzichten en ervaringen te delen.”

Kobo Reading Life was één van de eersten die een uitvoerige sociaal lezen ervaring bood. Kobo’s Reading Life is beschikbaar op de apps en de ereaders van het bedrijf. Reading Life stelt mensen in staat om in contact te komen met Facebookvrienden, zien wat zij lezen, zien welke boeken je gemeenschappelijk hebt met vrienden, aanbevelingen doen of krijgen en het vergelijken van awards en leesstatistieken. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete quotes, passages, aantekeningen en gedachten te delen.

Interview met Kobo op f8 2011:

(Via: The Sacramento Bee)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in