Dominicus reisboekjes beschikbaar als ebook

0

Dominicus is een reeks reisboeken gestart met enkel tekst en zwart-wit kaarten. De reisgidsen zijn zowel als papieren boek beschikbaar als als ebook. Er zijn inmiddels 12 teksten beschikbaar in deze goedkopere serie.

Uitgever Klaas Jan Hoeve heeft lang nagedacht over het al dan niet uitgeven van digitale reisgidsen. Daarvoor moesten de traditionele gidsen behoorlijk verbouwd worden. Nu met de TXT reisgidsen waren de kosten lager en de verbouwing minder ingrijpend. De TXT gidsen bevatten alleen tekst en de kaarten zijn omgezet naar zwart wit. Ook het lettertype is aangenamer gemaakt.

De reisgidsen worden verspreid via Centraal Boekhuis en Bol.com. De tekstgidsen kosten €7,90 voor het papieren formaat. Omdat we de digitale versie nog niet konden vinden bij Bol.com op de site, hebben we even gebeld met de uitgever.

De ebookversie wordt pas verwacht in 2010 wegens vertraging bij het omzetten. Ook werd ons verteld dat de prijs van de ebookversie zal komen te liggen op €6,90. De ebookversies zullen beschikbaar komen in ePub met Adobe DRM. Je mag ze vier maal kopiëren naar andere ereaders.

(Via: Boekblad (abo).)

Vorig artikelSony wil alternatief voor iTunes neerzetten
Volgend artikelSimplicit.E.Reader van JCPenny.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in