Kobo lanceert in Nederland met Libris/Blz.

0

De Canadese ebookwinkel en ereaderfabrikant Kobo gaat een Nederlandse webwinkel lanceren in samenwerking met Libris/Blz. boekhandels. De Kobo Touch komt in een select aantal van de 180 Libris en Blz. boekwinkels te liggen en het ebookaanbod van beide winkels wordt verzorgd door Kobo. Ook kunnen klanten gebruik maken van de Kobo-apps voor smartphones en tablets.

Kobo kondigde in het voorjaar van 2011 aan dat het bedrijf Europese uitbreidingsplannen had. Na Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk is het nu de beurt aan Nederland. Weliswaar met een vertraging, want de lancering werd eerder in de zomer van 2011 verwacht.

De Kobo Touch is inmiddels al enkele weken verkrijgbaar in Nederland en de applicaties van Kobo voor tablets en smartphones zijn sinds enige tijd beschikbaar in het Nederlands. Daarnaast voegde Kobo de afgelopen weken ook steeds meer Nederlandse ebooks toe aan het aanbod. Door een koppeling met het Centraal Boekhuis komen nu alle Nederlandse ebooks die ook bij concurrenten verkrijgbaar zijn eveneens in het aanbod van Kobo te staan. De Kobo Touch is vanaf 30 januari bij Libris en Blz verkrijgbaar in de winkels en deze week al online te bestellen voor een prijs van 129 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in