Oaxis maakt telefoonhoes met e-ink display

0

Oaxis heeft een telefoonhoes aangekondigd met een e-ink display, genaamd InkCase Lite. Het bedrijf uit Singapore zei dat maandag bij een persconferentie. Het apparaat staat via bluetooth in verbinding met de mobiele telefoon en zo komt de tekst op de voorkant van de hoes.

Met deze ontwikkeling komt het bedrijf tegemoet aan een belangrijke wens van de consument: het terugdringen van het aantal mobiele apparaten. Nu heeft men vaak een e-reader, tablet, laptop en mobieltje bij zich – hiermee kan in potentie een van die apparaten worden weggestreept.

De hoes is niet gebonden aan een merk of telefoontype, de enige beperking is dat het besturingssysteem iOS of Android moet zijn. Daarmee komen er een hele hoop potentiele klanten bij voor de Singaporeze fabrikant. De vorige versie van InkCase was alleen geschikt voor iPhone 5 en Galaxy S4.

Het is nog niet bekend wanneer de InkCase Lite op de markt verschijnt.

Vorig artikel19% van de Belgen heeft wel eens een ebook gelezen
Volgend artikelReadk.it combineert ePub met leessoftware
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in