iOS-app van Kobo wordt nog socialer

0
DELEN

Kobo heeft onlangs de iPad en iPhone-app een update gegeven waarmee allerlei nieuwe sociale functies toegevoegd worden, meldde het bedrijf gisteren in een persbericht. De verbeteringen in de app zijn met name gericht op vriendenfuncties. Zo kun je zien wat vrienden lezen, ze aanbevelingen geven en statistieken vergelijken.

Met het Reading Life-programma van Kobo wil het bedrijf de interactie stimuleren tussen lezers en hun sociale netwerken. “Ons doel is om lezers te verbinden en te stimuleren om het leuke van lezen te delen,” aldus Michael Serbinis, CEO van Kobo.

Met de nieuwste update kunnen lezers onder meer op de hoogte blijven van wat vrienden lezen, zien welke boeken ze in overeenkomst hebben, Reading Life-awards vergelijken, statistieken rondom gelezen boeken vergelijken en delen, zoals bijvoorbeeld het aantal gelezen boeken en de totale leestijd. Met de app kun je overigens ook boeken lezen zonder gebruik te maken van de sociale functies.

Het Reading Life-programma van Kobo zit ook ingebouwd in de nieuwste ereader die het bedrijf onlangs introduceerde, de Kobo Touch. Binnen afzienbare tijd hoopt Kobo ook in Nederland actief te worden en Nederlandse ebooks gaan verkopen.

(Via PRNewswire.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER