Microsoft ontwikkelt app op basis van Courier-tablet

0

Veel mensen raakten enthousiast van Microsofts concept-tablet getiteld Courier, maar helaas trok het bedrijf er vroegtijdig de stekker uit. Een ontwikkelaar bij Microsoft nam het project echter alsnog als inspiratie voor een app die binnenkort op de nieuwe tablets het licht zal zien.

De nieuwe app heeft als codenaam Austin en laat je verschillende creatieve dingen doen met afbeeldingen, tekst en notities. De app wordt compatibel met andere apps, zoals email en SkyDrive. Op het bedrijfsblog van Microsoft stelt ontwikkelaar Jorge Pereira dat de nooit uitontwikkelde Courier-tablet aan de basis van de app ligt. Volgens hem zal de applicatie ‘snel’ beschikbaar zijn. In de komende tijd zal hij samen met zijn collega’s in verschillende blogposts uit de doeken doen hoe de ontwikkeling van de app verloopt.

Op het blog van Microsoft vind je een eerste filmpje van enkele functies van de nieuwe app. Ontwikkelaars kunnen de app alvast wat meer in detail bekijken, want het ontwikkelteam heeft een groot deel van de broncode beschikbaar gesteld.

Vorig artikelBelgische kranten- en magazinekiosk beschikbaar voor smartphones en tablets
Volgend artikelGoedkope accessoires voor je Kobo Touch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in