eLinea introduceert ‘All You Can Read’-abonnement voor artikelen van tijdschriften en kranten

0

Vandaag komt eLinea met een nieuwe dienst voor het digitaal lezen van artikelen van tijdschriften, kranten, journalisten, dichters en cartoonisten. eLinea is uniek in de wereld, want het biedt je als enige onbeperkte toegang tot de losse artikelen van een groot aantal deelnemende titels en schrijvers voor een vast bedrag per maand. Uiteraard is het ook mogelijk om artikelen los te kopen.

Op eLinea lees je vanaf nu prachtige artikelen van diverse bronnen. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor de artikelen van tijdschriften als Psyche & Brein, EOS, OOR, Boek-delen, Poëziekrant, Filmmagie, America Magazine, Nordic Magazine, Bloem & Plant, Fabulous Mama, 1900, Duiken, Beet, Hart voor Dieren, Digital Movie en Railhobby. Ook voor liefhebbers van gedichten en cartoons heeft eLinea een mooi aanbod. Je leest er bijvoorbeeld gedichten van onder anderen Nachoem M. Wijnberg, Ingmar Heytze en Patty Scholten en vindt er cartoons van bijvoorbeeld Joep Bertrams, Tom Janssen en TRIK.

Verder zijn er ook diverse journalisten die hun artikelen aanbieden op eLinea, via de collecties van TPO Magazine (voorheen De Nieuwe Pers). Hiermee houdt eLinea echter nog niet op, want in de komende maanden worden er ook collecties van artikelen toegevoegd van onder meer HP/DeTijd, AutoWeek, Autoreview, iCreate, Ouders van Nu, Panorama, Viva, VT Wonen, Nieuwe Revu, Nederlands Dagblad en regionale kranten van Wegener.

Voor een bedrag van € 9,99 per maand heb je onbeperkte toegang tot alle artikelen. Ben je slechts geïnteresseerd in enkele artikelen, dan is het ook mogelijk om ze eenvoudig los aan te schaffen.

eLinea is een initiatief van eReaders Groep BV, ook de eigenaar van eReaders.nl.

Klik hier om eLinea 2 dagen gratis uit te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in