Abonnementsdienst Kindle Unlimited nu ook naar Groot-Brittannië

0

Amazon heeft de ebookabonnementsdienst Kindle Unlimited vandaag ook in Groot-Brittannië gelanceerd. Lezers krijgen er voor 7,99 pond per maand toegang tot een bibliotheek van meer dan 650.000 ebooks voor de Kindle en duizenden luisterboeken.

Geen van de grote Engelse uitgevers doet nog mee aan de dienst, maar Amazon heeft wel een aantal kleinere uitgevers zover gekregen hun ebooks aan te leveren. Zo zijn de boeken van Bloomsbury en de Harry Potterserie van Pottermore via Kindle Unlimited beschikbaar. Het merendeel van de boeken komt echter van selfpublishers en van Amazons eigen uitgeverij.

Een lancering in Groot-Brittannië betekent bij Amazon vaak dat andere Europese landen ook spoedig aan de beurt zullen zijn, zoals bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland. Voor Nederland is het in elk geval nog even wachten tot het bedrijf officieel ook hier begint met de verkoop van ebooks, wat naar verluidt in oktober zou zijn.

Vorig artikelWin de Icarus Illumina ereader!
Volgend artikelBijna driekwart Britse jongeren heeft liever papieren boek
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in