Nieuwe ereader van Barnes & Noble in aantocht

0

Het lijkt er op dat Barnes & Noble binnenkort met een nieuwe ereader op de markt zal komen. De eerste details van de nieuwe Nook-ereader zijn opgedoken op de site van de Amerikaanse keuringsinstantie FCC.

Halverwege dit jaar maakte Barnes & Noble nog bekend dat het bedrijf vanaf nu geen tablets zelf meer gaat maken. Wel is de boekwinkelketen nog actief met de ontwikkeling van ereaders, waarvan het resultaat dus waarschijnlijk binnenkort, voor de kerstperiode, zal verschijnen.

Erg veel details zijn er nog niet bekend, behalve dan dat het apparaat ongeveer dezelfde afmetingen krijgt als de huidige generatie Nook Glowlight en Touch en over 4GB schijfruimte beschikt. Op dit moment is enkel een getekende afbeelding van de nieuwe Nook-ereader bekend.

Overigens gaan er ook nog geruchten dat Barnes & Noble wel binnenkort nog met nieuwe tablets op de markt zal komen. Die zijn dan, gezien de eerdere berichtgeving, waarschijnlijk gemaakt door een partner.

The Digital Reader

Vorig artikelApple introduceert iPad Air en nieuwe iPad mini
Volgend artikelApple vraagt patent aan op cadeau doen van ebooks
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in