De beste artikelen van het jaar nu gratis op eLinea

0

Als sluitstuk van de verkiezing voor de eLinea Publieksprijs ‘Artikel van het Jaar’ zijn de beste artikelen van 2014 nu tijdelijk gratis te lezen op eLinea! Vanaf vandaag tot en met 31 december kan iedereen die dat wil de 35 genomineerde artikelen gratis lezen.

De genomineerde artikelen zijn medio december door de eLinea-redactie met zorg geselecteerd uit de vele duizenden artikelen, die eerder dit jaar op eLinea zijn gepubliceerd, afkomstig uit meer dan 100 bekende tijdschriften en kranten. Daarbij is vooral gelet op hoe goed de artikelen er in geslaagd zijn om de lezer van begin tot eind te boeien.

Door één of meer van de genomineerde artikelen te waarderen en te delen maak je ook nog eens kans op een iPad Air, die onder de deelnemers verloot zal worden. Het overzicht van de beste artikelen van het jaar waar je op kunt stemmen vind je hier

Het artikel dat tussen 16 en 31 december 2014 de meeste waardering krijgt van de lezers wint de eLinea Publieksprijs ‘Artikel van het Jaar 2014’. De prijs bestaat uit een award en een geldprijs van 2.500 euro voor de makers van het artikel.

Vorig artikelVakantielezen: 20 ebookbestsellers tijdelijk €7,99
Volgend artikelOpvolger iRex Technologies failliet verklaard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in