Nederlandstalige webwinkel van Kobo geopend

3

Kobo heeft een van de afgelopen dagen de Nederlandse webwinkel geopend. Wie vanaf nu de website kobobooks.nl opent, komt in een bijna volledig Nederlandstalige omgeving met overzichten van Nederlandse ebooks. Een maand geleden kondigde Kobo de Nederlandse lancering aan, in samenwerking met boekhandelsketen Libris.

Tot nu toe leidde de link kobobooks.nl door naar een grotendeels Engelstalige website waarop met wat zoeken ook al Nederlandse ebooks te vinden waren. Behalve de Nederlandstalige website is vanaf nu ook de in de Kobo Touch ingebouwde shop helemaal in het Nederlands, met Nederlandse ebooks. Hetzelfde geldt voor de applicaties voor smartphones en tablets.

De Kobo Touch is inmiddels al enige tijd in Nederland verkrijgbaar via internet, onder meer bij Libris (€129,-), Wehkamp (tijdelijk €119,70) en eReaderstore (€139,-). Ook ligt het apparaat sinds enkele weken in een beperkt aantal Libris-winkels. Vanaf eind februari zal de ereader in meer dan 150 filialen te koop zijn.

3 REACTIES

  1. Kan ik mijn e reader opsturen om te horen of reparatie nog mogelijk is?
    Verkoopt u nieuwe oplaad snoertjes. ?
    Produktnummer N613-KBO-B

  2. Ongevraagd wordt er nu al enkele maanden Euro 9,99 van mijn creditcard afgeschreven. Ik heb mij nooit geabonneerd! Ook via kobo.com help lukt het niet hier vanaf te komen. Indien ik geen bevredigend antwoord krijg, wil ik het woord Kobo nooit meer horen en ben ik gedwongen mijn ANWB creditcard te blokkeren.

    • Wat vervelend. Ik zou het eens proberen bij bol.com, aangezien zij partner van Kobo zijn. Misschien dat zij je verder kunnen helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in