eLinea: ontdek, lees en deel

0

Later dit jaar zullen wij, eReaders Groep – de initiatiefnemers van eReaders.nl – een nieuwe versie van eLinea presenteren. Met eLinea lees je straks op één plek journalistieke en literaire artikelen van een groot aantal verschillende magazines, kranten, individuele schrijvers, journalisten, dichters en cartoonisten.

Het idee achter eLinea is dat je snel en gemakkelijk uitkomt bij de artikelen die voor jou interessant zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld artikelen zijn die aansluiten bij jouw interessegebieden, die komen uit bronnen die je interessant vindt, die geschreven worden door auteurs waarvan je graag artikelen leest of die aanbevolen worden door mensen die je kent.

Een van de kenmerken van eLinea is veelzijdigheid. Je leest er artikelen over diverse onderwerpen, zoals kunst, wetenschap, gezondheid, hobby’s, politiek, muziek, film, boeken, sport en reizen. Maar ook kun je er terecht voor mooie gedichten, boeiende korte verhalen, inspirerende columns, prachtige cartoons en verdieping bij het nieuws. En natuurlijk is het ook mogelijk om even snel het laatste nieuws te checken.

Daarnaast richten we ons op gebruiksgemak. Daarom kiezen we voor eenvoudige betaalopties, waarbij je ofwel artikelen voor een klein bedrag los kunt aanschaffen, of onbeperkte toegang hebt tot alle artikelen voor een vast bedrag per maand. Daardoor kun je gebruikmaken van eLinea op de manier die bij jou past, of je nu veellezer bent of slechts af en toe een interessant artikel wilt lezen.

De extra mogelijkheden die je bij het lezen van een artikel hebt, staan in het teken van de kernwoorden van eLinea: ontdekken, lezen en delen. Zo kun je eenvoudig artikelen ontdekken die vrienden of bekende Nederlanders aanbevelen, genieten van de mooi vormgegeven artikelen en bijbehorende afbeeldingen, artikelen bookmarken om ze later nog eens terug te lezen en artikelen uitlichten en delen via sociale netwerken. Het nieuwe eLinea is zo ontworpen dat de artikelen comfortabel gelezen kunnen worden op alle tablets, PC’s en smartphones, ongeacht schermgrootte en besturingssysteem.

Op dit moment zijn we druk bezig om de laatste hand te leggen aan het nieuwe eLinea. Met medewerking van ongeveer honderd testgebruikers proberen we de meest optimale gebruikservaring tot stand te brengen. Wanneer we hiermee klaar zijn kan iedereen eLinea gebruiken om interessante artikelen uit vaak verrassende bronnen te ontdekken, lezen en delen.

Vorig artikelGfK: papieren boekverkoop daalt, ebookverkoop stijgt
Volgend artikelNieuw gezamenlijk ebookplatform in Duitsland van grote spelers?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in