Eerste blik op 8-inch Cybook Ocean

0

Ook de Franse ereadermaker Cybook waagt zich op de markt voor 8-inch ereaders. De vorig jaar aangekondigde Cybook Ocean is al enkele keren uitgesteld maar zal naar verwachting in mei of juni op de markt verschijnen. Bezoekers van de Salon du Livre te Parijs konden voor het eerst een blik werpen op het apparaat.

Met een 8-inch scherm, ingebouwde schermverlichting en een aanraakscherm is de ereader interessant voor iedereen die liever een wat groter scherm heeft dan de standaard 6-inch ereaders. Eind oktober werd de ereader al aangekondigd, maar te koop is hij nog niet.

Onderstaand (Franstalige) filmpje toont alvast enkele van de functies van de nieuwe ereader. De Cybook Ocean gaat de concurrentie aan met onder meer de Onyx i86, die een hogere resolutie heeft. Het apparaat zal naar verwachting 179 euro gaan kosten.

Vorig artikel‘Ereader laat moeilijk lezenden meer lezen’
Volgend artikelAmazon geeft kopers van ebooks geld terug
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in