Uitgeverij Mo’Media combineert boek en app

0

Aan het eind van deze maand introduceert uitgeverij Mo’Media een nieuwe productlijn onder de naam 100% App & Book. Het gaat om een zestal nieuwe taalgidsen waaraan een app verbonden is. In de taalgids staan handige zinnen, woorden en weetjes, de app helpt om alles goed uit te spreken.

Kopers van de taalgidsen kunnen via het boekje met een speciale code de app downloaden. De applicatie is beschikbaar op zowel het Android-platform als voor iPhones. De gidsen zijn leverbaar voor de talen Spaans, Portugees, Engels, Frans, Duits en Italiaans.

De uitgeverij kiest ervoor om zowel een boek als een app uit te brengen om zo de app niet verloren te laten gaan tussen de honderdduizenden applicaties die er al in de App Store staan. Directeur René Bego van Mo’Media tegenover Boekblad: “Wie meent tussen de ruim 400.000 apps veel verkoop te zullen realiseren, wens ik alle succes toe. Je weet niet hoe de markt er over vijf jaar uitziet, misschien dat apps in de boekhandel een vaste plek hebben gekregen, maar op dit moment geloof ik sterk in de combinatie in één product.”

Mo’Media wil eveneens de boekhandel steunen met deze combinatie van een app en een boek. “De huidige distributievorm van apps zet de boekhandel buitenspel, terwijl dat onze belangrijkste partner is. Dáár maken mensen kennis met onze producten. Wij willen juist graag via de boekhandel distribueren”.

De taalgidsen van Mo’Media zijn binnenkort verkrijgbaar voor een prijs van 5,95 euro per stuk.

(Via Boekblad.)

Vorig artikelEuropa biedt oplossing voor digitalisering van ‘verweesde werken’
Volgend artikelLeidinggeven aan overtuigingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in