Barnes & Noble in zee met iRex Technologies

0

Het Nederlandse bedrijf iRex Technologies gaat samenwerken met Barnes & Noble. Eerder al werd bekend dat B&N de Plastic Logic ereader ging verkopen, maar deze komt pas in 2010 op de markt. Bovendien zal Plastic Logic de zakelijke markt gaan bedienen. De iRex zal waarschijnlijk voor de consumenten worden ingezet.

Met deze stap zet iRex voet aan de grond in Amerika. Het bedrijf laat doorschemeren dat de relatie met de online ebookwinkel niet exclusief is. “Wij staan toe dat ebooks ook op andere apparaten gelezen worden dan de onze.” zegt directeur Kevin Hamilton. Is dit een sneer naar Amazon dat het niet toestaat dat hun ebooks op andere apparaten dan de Kindle gelezen worden?

Dat iRex samen gaat werken met Barnes & Noble is goed nieuws volgens Paul Biba van Teleread. Hiermee komt er een concurrent voor de Kindle op de markt. Plastic Logic is een goede concurrent voor de Kindle DX. Lees hier ook het persbericht (pdf) van iRex.

De kans is aanwezig dat de DR800 de ereader is die aan B&N gekoppeld gaat worden. Dit is een ereader met een 8 inch schermdiagonaal en 3G connectiviteit.

(Via: Teleread.)

Vorig artikelBoekhandel van Stockum verkoopt ebooks in webwinkel
Volgend artikelBetere Lithium Ion batterij op komst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in