Dag DAG online

0

Niet alleen de papieren krant DAG is ermee opgehouden, ook digitaal zal de krant niet meer te lezen zijn. De huidige marktomstandigheden maken het niet mogelijk om de krant digitaal winstgevend te exploiteren.

Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat de papieren krant per 1 okotber 2008 op zou houden te bestaan, omdat DAG het aflegde tegen concurrenten Spits en Metro. De online redactie ging verder onder de vlag van PCM.

Nu is bekend geworden dat ook de online versie van DAG ophoudt, precies 1 jaar later. De website zal niet meer ververst worden, het archief zal nog doorzoekbaar blijven. Per 1 oktober wordt de reactiemogelijkheid op de site uitgeschakeld.

DAG zag in mei 2007 het levenslicht. Via internet, mobiel, tv-schermen in ziekenhuizen, café’s en scholen en ook via papier bracht de krant het nieuws 24 uur per dag, 7 dagen per week. Na 1 jaar moest de papieren versie al stoppen, nu valt dan ook het doek voor de online krant. DAG heeft de dubieuze eer om als eerste krant in Nederland om te vallen als gevolg van de crisis.

(Via: DutchCowboys.)

Vorig artikel90% MacMillan frontlist illegaal verkrijgbaar
Volgend artikelIliad gebruiker buitengesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in