Langere levertijd Sony PRS-650 door ‘uitzonderlijke’ verkopen

0

Sinds enige tijd moeten mensen die een Sony PRS-650 willen bemachtigen rekening houden met soms wekenlange levertijden. Op het forum van eReaders.nl zijn diverse berichten te lezen van klanten die met smart wachten op hun bestelde ereader. Volgens Sony is het feit dat de ereader ‘uitzonderlijk’ goed verkoopt de oorzaak van de langere levertijden.

De leveringsproblemen dateren van na de feestdagen en liggen mogelijk aan een beperkte beschikbaarheid van de Pearl-eInkschermen. Naast de Kindle van Amazon is de PRS-650 momenteel de enige andere ereader op de markt die gebruik maakt van de nieuwste generatie 6-inch eInkschermen. Rond de feestdagen had ook de Kindle af en toe te maken met leveringsproblemen.

In een reactie laat Sony weten dat de PRS-650 vanwege het verkoopsucces rond en na de feestdagen helaas moeizaam leverbaar is. De 5-inch PRS-350 is volgens het bedrijf wel beter beschikbaar. Geïnteresseerden die nu een PRS-650 bestellen moeten rekening houden met een langere levertijd. Wanneer de ereader weer volop beschikbaar is kon Sony niet meedelen. Voor de aanschaf van zowel de PRS-650 als de PRS-350 verwijst het bedrijf door naar Bol.com en Dixons, de enige Nederlandse winkels via welke de ereaders officieel gedistribueerd worden.

Nederland is niet het enige land waar Sony te maken heeft met leveringsproblemen van de PRS-650. Op Mobileread is te lezen dat de ereader onder meer in Duitsland en Canada eveneens alleen met een lange wachttijd leverbaar is. Volgens sommige berichten kan het nog tot maart duren voordat de ereader weer goed verkrijgbaar is.

Vorig artikelAndroid- en iPhone-applicaties Overdrive krijgen update
Volgend artikelKorte ebooks ‘Kindle Singles’ nu beschikbaar in Kindle Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in