BeBook Neo nu overal verkrijgbaar

0
DELEN

De langverwachte Bebook Neo ereader is nu overal verkrijgbaar. Tot voor kort was deze alleen te bestellen via de website van de fabrikant zelf, maar nu ligt de Neo ook in diverse winkels. Daarnaast duikt deze nieuwe Bebook ereader ook op in diverse webshops.

De BeBook Neo is verkrijgbaar in alle boekhandels van selexyz, Libris en Blz. Verder ligt de Neo ook bij Dixons in de schappen. Wie de Neo vanuit z’n luie stoel wil bestellen kan terecht bij o.a. selexyz.nl en eReaderstore.nl. eReaders.nl heeft de Bebook Neo inmiddels opgenomen in de kieswijzer voor ereaders die vorige week gelanceerd werd.

De BeBook Neo is een 6 inch eInk ereader met touchscreen en WiFi. De ereader beschikt over een browser voor internettoegang. Interessant is dat de Neo is voorzien van een ebookportal, welke een selectie van verschillende ebookshops omvat. De Neo is voorzien van wifi, waardoor ebooks draadloos aangeschaft en gedownload kunnen worden.

De Neo weegt 300 gram en met de meegeleverde stylus kunnen er aantekeningen in ebooks gemaakt worden. Hiervoor wordt touch technologie van Wacom gebruikt, die onder het eInk scherm is aangebracht. Het scherm behoudt daardoor zijn contrast en reflecteert niet, zoals bijvoorbeeld het geval is bij de Sony PRS-600.

Meer informatie over de Bebook Neo


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER