Wexler Flex One: eerste flexibele ereader

0

Een maand geleden kondigde LG aan dat het was begonnen met de massaproductie van flexibele ereaderschermen. Het Russische bedrijf Wexler is de eerste die dit scherm in een ereader heeft verwerkt en op de markt brengt met de Wexler Flex One.

De Flex One heeft een 6-inch eInkscherm met 1024 bij 768 pixels en valt op door een wat onconventioneel uiterlijk en het lichte gewicht. Het scherm van de ereader is tot ongeveer 40 graden buigbaar en staat standaard in ‘landschap’ oriëntatie. Met een gewicht van slechts 110 gram is het de lichtste ereader tot nu toe op de markt.

Verder heeft de ereader 8Gb schijfruimte en biedt het apparaat ondersteuning voor de meeste populaire bestandsformaten als ePub, PDF en doc. De tekst op het scherm is volgens de fabrikant met diverse opties aan te passen naar de persoonlijke voorkeur van de lezer. De ereader heeft geen draadloze verbinding, nieuwe ebooks kunnen overgezet worden via de Micro-USB poort.

De Flex One wordt vanaf begin mei geleverd en kan nu al besteld worden. Hieronder zie je een (Russischtalig) filmpje waarin de Flex One wordt getoond.

(Via Wexler)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in