Winactie: wie gun jij morgen het ebook ‘Zonder Lisa’?

0

Morgen verschijnt het ebook ‘Zonder Lisa’ van Svea Ersson bij Uitgeverij Verbum Crime. Ebooks zijn bij Verbum Crime geen ondergeschoven kindje: de standaardprijs is slechts € 4,99 en de ebooks zijn beveiligd met een watermerk. Geen gedoe dus, maar eenvoudig te lezen op elk apparaat. En het mooiste nieuws: eReaders.nl mag morgen 10 ebooks weggeven!

In de nieuwste thriller van Svea Ersson draait het om Lisa, het dochtertje van Eva dat spoorloos verdwijnt na een spelletje verstoppertje. De politie wordt ingeschakeld en tijdens het eindeloze wachten op bericht vraagt Eva zich af wie het op Lisa gemunt kan hebben. Deze thriller is ongetwijfeld net zo’n pageturner als de eerdere boeken van Ersson.

eReaders.nl geeft in samenwerking met Verbum Crime 10 ebooks van ‘Zonder Lisa’ weg. Morgen, op vrijdag 27 april, start de weggeefactie. Op vrijdagen laten Twitteraars zien wie zij graag volgen met de hashtag #FF, oftewel Follow Friday. Wij voegen daar een extra dimensie aan toe: wie gun jij het ebook ‘Zonder Lisa’? Twitter morgen de naam van deze persoon en de reden waarom hij/zij het ebook verdient met de hashtag #FF aan @ereadersnl. Wij kiezen uit de tien mooiste, meest aansprekende of meest grappige redenen de winnende genomineerden, zij ontvangen dan van Verbum Crime het ebook.

Hou morgen dus de site in de gaten en doe mee met de winactie!

Vorig artikelWexler Flex One: eerste flexibele ereader
Volgend artikelReview Samsung Galaxy Note: een tablet? Een smartphone? Nee, de Note!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in