Nieuw self-publishingplatform Brave New Books van Bol.com

0

Vandaag lanceert internetwinkel Bol.com het nieuwe self-publishingplatform Brave New Books. Hiermee kunnen schrijvers zelf hun ebooks en papieren boeken verkopen via de webwinkel van Bol.com.

Self-publishing is in Nederland nog relatief klein, maar in Amerika is het een succesvol fenomeen. Steeds meer boeken uit de bekende bestsellerlijsten zijn er door schrijvers zelf uitgegeven, bijvoorbeeld via het platform KDP van Amazon.

Bol.com wil de komst van Amazon naar Nederland niet afwachten en lanceert vandaag in samenwerking met Singel Uitgevers en Mijnbestseller.nl het nieuwe platform Brave New Books.

Schrijvers die hun boeken niet via een reguliere uitgever kunnen of willen uitgeven kunnen op dit platform terecht om hun boeken zowel in papieren vorm als in digitale vorm op de markt te brengen. Ze verschijnen vervolgens in een speciale sectie van de webwinkel van Bol.com.

De initiatiefnemers hebben hoge verwachtingen. Binnen 3 jaar zullen er zo’n 25.000 titels aan het assortiment van Bol.com toegevoegd worden via self-publishing, zo stelt het persbericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in