O’Reilly Books publiceert ‘work in progress’ ebook

0

De uitgeverij O’Reilly Books brengt een nieuw soort ebook op de markt. Het nieuwste ebook van de uitgeverij is nog niet helemaal af maar wordt verkocht als ‘work in progress’ ebook. Het is de bedoeling dat de lezers helpen met de uitbreiding van het ebook.

Het ebook Every Book Is a Startup van Todd Sattersten wordt uitgegeven via een nieuw principe. Het ebook wordt nu te koop aangeboden voor $4,99 en bestaat uit slechts 28 pagina’s. Het aantal bladzijdes wordt in de loop van de tijd uitgebreid. Het is de bedoeling dat de consument het boek in een vroeg stadium van de productontwikkeling koopt zodat het boek uitgebreid kan worden met behulp van de feedback van de consument. Naarmate het boek uitgebreider wordt zal de prijs omhoog gaan.

Als de consument de eerste versie van het boek heeft gekocht ontvangt hij de updates gratis. Joe Wikert, algemeen manager en uitgever van O’Reilly Books, vertelt dat de koop van het boek in het vroege stadium wordt aangemoedigd. Het boek zal uiteindelijk ook in papieren vorm verkrijgbaar zijn.

O’Reilly Books staat bekend om zijn experimentele projecten zoals DRM vrije ebooks, de bundeling van papier en digitale uitgave en vernieuwende marketingmethodes.

(Via: Joe Wikert’s Publishing 202 Blog)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in