Bibliotheek ebooks op Sony Daily Edition

0

Gisteren werd de Sony Daily Edition bekend gemaakt. Niet alleen is dit een ereader met 3G via AT & T maar ook is het mogelijk om op de ereader bibliotheek ebooks te lenen. Als de leenperiode verstreken is, verloopt de toegang tot het geleende ebook.

Er is ook nieuwe software uitgebracht: ebook Library Software 3.0, compatible met Mac (dmg) en Windows (exe) PC’s. Een andere aanpassing is dat de eBookstore van Sony een Library Finder pagina heeft. Die zoekt de dichtstbijzijnde bibliotheek waar je ebooks kunt lenen. Nadat de leenperiode is verstreken, zal het ebook van de reader verdwijnen. Voordeel: nooit meer te laat boetes.

Verder maakte Sony USA bekend dat de toegang is uitgebreid tot verschillende andere ebook winkels, waaronder BooksOnBoard, Powell’s Books en American Bookseller. Barnes & Noble werd niet genoemd.

Met de nieuwe boekclub Words Move Me wil Sony lezers samenbrengen. Lezers kunnen hier stukjes tekst (‘snippets’) toevoegen die bij de lezers emoties oproepen. Ze kunnen daar dan tags aan toevoegen die aangeven welke emotie het stukje tekst oproept. Het maximale aantal karakters is 255 en bepaalde termen worden gecensureerd. Je kunt hiervoor een account aan maken en andere lezers volgen.

De foto’s bij Engadget tonen mooie foto’s van het nieuwste familielid van Sony Readers. Jammer dat het scherm uitstaat, maar: het apparaat heeft geen knoppen! Alle handelingen zijn te doen via het 7 inch touchscreen.

Vorig artikelNieuwe ereader: Sony Daily edition geopenbaard
Volgend artikelBol.com en Sony presenteren ebooks en ereader strategie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in