Literair agentschap Trident Media Group start ebookservice

0

Trident Media Group maakte vandaag bekend een nieuwe ebookservice te starten: Trident E-book Operations. Deze divisie gaat een innovatieve ebookstrategie ontwikkelen, beheren en implementeren voor zijn auteurs.

Trident Media Group is één van de meest vooraanstaande literair agentschappen dat onder meer Deepak Chopra, Paris Hilton, Jon Stewart en Tori Spelling representeert. Het bedrijf gaat verschillende diensten aanbieden waaronder digitale conversie, boekomslag ontwerp, marketing, advies over social media en eindredactie. Ebook Operations gaat onder meer ebooks direct distribueren naar een groot aantal ebookwinkels in Noord-Amerika. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan digitale prijsstelling, verkoop in het buitenland en vertaalwerkzaamheden.

“Wij zullen doorgaan met het beheren van alle facetten voor onze cliënten door de uitbreiding van onze service binnen de steeds veranderende ebook uitgeefactiviteiten wereldwijd. Trident Media Group zal strategieën bedenken om de waarde te vergoten voor zijn auteurs in het nieuwe en complexe ebook-uitgeefvak,” aldus de voorzitter van Trident, Robert Gottlieb.

(Via: Teleread)

Vorig artikelIvo Victoria lanceert eerste Nederlandse iPad-roman
Volgend artikelWebapp Financial Times succesvoller dan iOS-app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in