Borders doet ereaders in de uitverkoop

0

De Amerikaanse boekhandelsketen Borders verlaagt de prijzen van een aantal ereaders in het assortiment. Het bedrijf kwam met de aankondiging op de vooravond van de mogelijke introductie van een nieuwe Nook van concurrent Barnes & Noble. Grootste aanbieding is de Kobo-ereader, die vanaf nu tot 31 oktober voor slechts 99 dollar over de toonbank gaat.

Borders hoopt met de aanbiedingen de wind uit de zeilen te nemen van Barnes & Noble, die vandaag hoogstwaarschijnlijk een eigen kleuren-ereader, de Color Nook, aan zal kondigen. De Kobo-ereader was tot nu toe voor 129 dollar te verkrijgen en kost nu tijdelijk nog maar 99 dollar.

Naast prijsverlagingen komt Borders ook met enkele voordelige bundels. Zo zit er een 25-dollar tegoedbon bij aankoop van de Velocity Micro Cruz Tablet en komt de draadloze versie van de Kobo-ereader met gratis ebooks ter waarde van 75 dollar.

Verder krijgen klanten bij aankoop van de nieuwe Sony Readers een cover met ingebouwd lampje erbij. Ook zijn diverse andere ereader-accessoires in prijs verlaagd. Met de prijsverlaging stelt Borders het prijspeil van ereaders verder naar beneden bij. Het valt te verwachten dat winkels als Amazon en Barnes & Noble voor de kerst hun ereaders ook in de uitverkoop zullen doen.

(Via: PRNewswire.)

Vorig artikelMinder netbooks verscheept door komst iPad
Volgend artikelNieuwe JooJoo-tablet in de maak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in