Binnenkort ook iPad-app Bol.com

0

Deze week kwamen we met het bericht dat de Android-app van Bol.com in de Android Market te vinden was. De app is ontwikkeld in samenwerking met het Duitse txtr. Vandaag kwam het officiële persbericht van txtr en Bol.com, waarin wordt gesteld dat binnenkort ook applicaties voor de iPad en de iPhone zullen volgen.

Volgens Christophe Maire, CEO van txtr, heeft de Nederlandse ebookmarkt een voorsprong op andere Europese landen. Momenteel worden er hier dagelijks meer dan 1500 ebooks verkocht. Maire denkt dat het de beste strategie is om content beschikbaar te maken op diverse platformen. Txtr heeft dan ook applicaties voor zowel Android-apparaten als voor de iPad en iPhone. Die multi-device-benadering is ook een van de redenen waarom Bol.com ervoor gekozen heeft met txtr te gaan samenwerken.

Op dit moment is de app voor Android beschikbaar en deze wordt voorgeïnstalleerd op alle Samsung Galaxy Tabs en Smartphones die via Bol.com verkocht worden. Het persbericht maakt er verder melding van dat de ebookwinkel van Bol.com via een app van txtr binnenkort ook op de iPad en de iPhone te benaderen is. Op het moment van schrijven was de app nog niet in de App Store te vinden. Wanneer die wel te downloaden zal zijn is nog niet bekend.

(Persbericht)

Vorig artikelPodcast eReaders.nl: Rupert Murdoch, Yindo en Hiteker
Volgend artikelMoeten bankiers weer met de poten in de modder?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in