6 inch ereader te klein? Win de Icarus eXcel!

0

Vanaf 1 maart is de Icarus eXcel verkrijgbaar. Deze ereader heeft een scherm van 9,7 inch en is daardoor ideaal voor mensen die veel pdf-documenten of andere bestanden op groot formaat willen lezen. eReaders.nl mag in samenwerking met Icarus een exemplaar weggeven.

De Icarus eXcel heeft een Wacom aanraakscherm en is bedienbaar met de meegeleverde stylus. Natuurlijk maakt de ereader gebruik van een Pearl eInk-scherm met een helder en scherp contrast. Dat maakt het lezen van grote lappen tekst tot een aangename bezigheid. Ook is het apparaat uitgerust met wifi, zodat documenten en ebooks ook draadloos overgezet kunnen worden. Hier lees je onze review van dit apparaat.

Winnen?
Normaal gesproken betaal je 349,95 euro voor de Icarus eXcel, maar eReaders.nl mag een exemplaar aan haar bezoekers weggeven. Uiteraard moet je daar wel iets voor doen. Een groot scherm heeft zo zijn voordelen boven een kleiner scherm van bijvoorbeeld 6 inch. Vertel ons in dit speciale forumtopic waarom jij juist gelukkig wordt van het 9,7 inch Pearl eInkscherm en maak daarmee kans op de ereader!

Voorwaarden

Vorig artikelReview Icarus eXcel: hoogvlieger met scherp en groot scherm
Volgend artikelVergelijking tussen de nieuwste kleurenschermen voor ereaders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in