Bruna Tablisto-app nu beschikbaar: boeken, tijdschriften en vakbladen

0

Bruna heeft vandaag een applicatie voor digitale boeken, tijdschriften en vakbladen geïntroduceerd. De app Bruna Tablisto is beschikbaar voor Android- en Apple-tablets. In de app lees en koop je een compleet aanbod van Nederlandse ebooks en e-magazines.

Volgens Bruna is de app “de enige digitale leesomgeving met een groot aanbod van Nederlandse ebooks en een breed assortiment e-magazines op één plek”. Gebruikers kunnen ofwel in de app zelf ofwel via de website van Bruna ebooks kopen. Bladen kunnen momenteel echter alleen in de app aangeschaft worden.

Ebooks die je via de website koopt, belanden meteen in de app, wanneer je deze aan hetzelfde Bruna-account gekoppeld hebt. Het is volgens Bruna mogelijk om ebooks en e-tijdschriften op maximaal 5 verschillende apparaten te lezen. Ook kun je met de Bruna Tablisto-app je eigen ePub en PDF-bestanden lezen en beheren.

Met Bruna Tablisto heb je toegang tot alle in Nederland verkrijgbare ebooks, en tijdschriften als Cosmopolitan, Vrij Nederland, Opzij, Consumentengids, Esquire, Jan en Vogue. Ook zijn diverse vakbladen als BoekBlad, MT en Sprout er terug te vinden.

De app valt op door de vormgeving: ebooks en tijdschriften die je koopt belanden eerst via de brievenbus op je deurmat, waarna je ze moet aanklikken om ze naar je leestafel over te brengen. Daar zie je het overzicht van alle eerder aangeschafte content. Daarnaast is het mogelijk om abonnementen af te sluiten op tijdschriften, die belanden automatisch in je brievenbus.

De app van Bruna is een voortzetting van de app ‘Tablisto’, die sinds 2011 beschikbaar is en ontwikkeld werd door Yellowmind.

Klik hier voor de iPad-versie van Bruna Tablisto. De Android-versie vind je hier.

Vorig artikelLandelijke digitale bibliotheek lijkt verder weg dan ooit
Volgend artikelBarnes & Noble bezuinigt op de Nook na stevige verliezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in