Winactie! Wie gun jij het ebook ‘Zonder Lisa’?

0

We hebben weer een winactie! eReaders.nl mag vandaag 10 keer het nieuwe boek van Svea Ersson ‘Zonder Lisa’ weggeven. In deze spannende thriller verdwijnt het dochtertje van Eva en blijft zij achter met de grote vraag wie het gemunt kan hebben op Lisa.

De winactie
Follow Friday (#FF) is een begrip op Twitter. Op vrijdagen geven twitteraars aan wie de moeite waard is om te volgen. Met de winactie voegen we graag wat extra waarde toe aan de #FF-tweets. Vertel ons:

Wie gun jij het ebook ‘Zonder Lisa’?

Stuur een tweet met de hashtag #FF, de naam van degene waarvan jij vindt dat hij of zij het ebook echt moet winnen en de reden daarvoor aan @ereadersnl.

Wij kiezen uit de tien mooiste, meest aansprekende of meest grappige redenen de winnende genomineerden, zij ontvangen dan van Verbum Crime het ebook.

Uitgeverij Verbum Crime geeft spannende boeken uit, zowel op papier als in digitale vorm. Alle ebooks van Verbum Crime hebben een standaardprijs van slechts € 4,99 en zijn beveiligd met een watermerk. Daardoor kun je ze gemakkelijk op elk apparaat lezen, zonder gedoe!

Update
De winnaars zijn bekend! @4hetty, @suzanneunck, @riannejacobs, @dasselnl, @BeyondMarrakech, @lieven_Bauwens, @indigo1503, @Annabee, @JustineKoster en @MariaVermeer hebben het ebook ‘Zonder Lisa’ gewonnen. Van harte gefeliciteerd en veel leesplezier! Uitgeverij Verbum Crime neemt contact met jullie op via de e-mail.

Vorig artikelEbooks duurder door begrotingsakkoord
Volgend artikelMinder winst maar meer verkopen voor Amazon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in