Reclamefolders op je smartphone of tablet met Folders.nl

0

Folders.nl heeft een applicatie voor Google Play gelanceerd. De app komt naast de al bestaande iOS-app. Met Folders.nl kun je de reclamefolders van NetwerkVSP op je smartphone of tablet lezen.

De Android-applicatie is tijdelijk exclusief nog enkel beschikbaar voor lezers met een Samsung-apparaat. Met Folders.nl heb je overzichtelijk toegang tot de folders van tientallen bekende winkels in Nederland, zoals V&D, MediaMarkt, Intertoys, Intersport, Gamma, Leen Bakker, Etos en Hema.

De app heeft diverse functies die het bekijken van reclamefolders makkelijker en leuker maken. Zo kun je aanbiedingen uit folders knippen en bewaren op lijstjes. Ook kun je losse folders in een favorietenlijst opslaan. Daarnaast doorzoek je eenvoudig alle reclamefolders op trefwoorden.

Verder biedt de applicatie je ook een overzicht van de locaties en openingstijden van de winkels waarvan er reclamefolders in de app staan. Wanneer je lijstjes op je tablet aanmaakt, worden die automatisch gesynchroniseerd met je smartphone, als je tenminste een persoonlijk profiel hebt aangemaakt.

Download de Folders.nl-app hier voor (Samsung) Android en hier voor iOS.

Vorig artikelE Ink Holdings rapporteert eerste verlies in twee jaar
Volgend artikelNederlands iPad-only magazine Filmtab voortaan gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in