Financial Times bevestigt komst iTablet

0

We schreven eerder al over hardnekkige geruchten over de “iTablet”, de groot uitgevallen iPod Touch van Apple. De Financial Times heeft bevestigd dat hij eraan komt en wel in september 2009. Een nieuwe impuls voor het ebook en de ereader.

Niet alleen de befaamde iTablet, maar ook nieuwe iPods komen dan in de winkel te liggen. De FT claimt dat Apple met muziek labels en boek uitgevers in onderhandeling is en dat er nieuwe features aan iTunes worden toegevoegd voor het nieuwe apparaat.

De bronnen van de FT zeggen dat het apparaat een 10 inch touchscreen zal hebben, zal werken op iPhone OS en met het internet contact kan maken via Wifi. En wat meer is: hij zal contact kunnen maken met een boeken marktplaats. Dit zou een alternatief kunnen zijn voor Amazon’s Kindle, aldus enthousiaste uitgevers. Dat vind Jeff Bezos vast niet leuk om te horen.

De Financial Times geeft ook aan dat de lanceerdatum voor de tablet in september zal zijn. De eerste minuut van onderstaand filmpje van ComputerWeekly toont een Apple Macbook met touchscreen. Zou dit hem zijn?

(Via: Gizmodo.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in